המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
מחממים 1.5 כפות שמן במחבת גדולה, כשהשמן רותח מוסיפים את הבצל ומטגנים כדקה וחצי.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות.
מוסיפים את הירקות והרוטב ומערבבים היטב.
בתבנית מתאימה לתנור מניחים את העוף שהושחם במחבת ואת הפתיתים והירקות המתובלים ושופכים 3.5 כוסות מים מעל.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כשעה ורבע.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
שלום, האם התבנית צריכה להיות מכוסה בתנור?
היי, לא חייבים, אבל אפשר ואז להסיר ברבע שעה האחרונה לצלייה 🌸
מה זה כרעי הודו? בתמונה זה נראה עוף
היי, תודה על תשומת הלב, מדובר בעוף 🌸
8 כפות צילי זה לא 290 סמק.לכל היותר 160
היי נאוה, את צודקת, המשקל מתייחס רק לגודל הבקבוק. יום נעים
מה עם מלח פלפל תיבול קצת?
היי, כל התיבול מגיע מהרוטב צ'ילי, אם את מרגישה צורך אפשר קצת להוסיף, לפי הטעם
הי. האם צריך לכסות את התבנית בזמן האפיה?
נאוה אלון היי, לא חייבים, אבל אפשר ואז להסיר ברבע שעה האחרונה לצלייה
הצג מתכונים נוספים
הערות 5