המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל, מוסיפים לסיר גדול עם מעט שמן, מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר.
מטגנים טוב טוב, מוסיפים מים רותחים (כמעט חצי קומקום) ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים שעה עד שהבשר מתרכך מעט. מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל עד שהיא מתרככת.
במחבת מטגנים את השום והירק עם מעט שמן לאחר ששטפנו טוב טוב וקצצנו.
מוסיפים את עשבי התיבול לסיר הבשר. מוסיפים לימון סחוט, לימון שחור פרסי ואת הירק שטיגנו. מוסיפים תבלינים: כורכום, פלפל שחור ומעט מרק עוף. מבשלים טוב טוב בערך 40 דקות, לבסוף ממליחים, טועמים ומתקנים תיבול. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0