המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים יחד פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק במעט שמן על חום נמוך.
כשמתחיל להשחיר, מכבים את האש.
בסיר גדול מטגנים בצל, ומוסיפים כורכום.
מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והבצל הירוק ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את הבשר, שעועית, לימונים פרסיים ומיץ לימון סחוט.
מוסיפים מים, עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 2 כפות מלח, מנמיכים את האש ומבשלים כ-150 דקות.
בודקים טעמים וכשהשעועית רכה ומוכנה לאכילה, מורידים מהאש.
טועמים ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0