המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לפרוסות עגולות.
שוטפים טוב את האווז, מניחים בתבנית במרכז, מוסיפים את התאנים והמשמשים.
מקלפים את שיני השום ומוספים לתבנית כשהן שלמות.
מתבלים עם החווייג', הסילאן, ורוטב הסויה (מאחר שהסויה מלוחה, אין צורך בתבלינים נוספים).
סוגרים התבנית בנייר כסף ומחוררים עם מזלג.
אופים כשעה וחצי עד שעתיים, בחום של 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0