המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
צורבים את חזה האווז על צד השומן במחבת על אש בינונית, כ-5 דקות. המחבת תתמלא בשומן.
מעבירים את רוב השומן לכלי נפרד ונפטרים ממנו. משאירים במחבת רק שתי כפות שומן.
הופכים את החזה על הצד השני, וצורבים עוד 2 דקות. מוציאים.
מוסיפים למחבת את פלחי התפוחים, ומטגנים 2 דקות מכל צד.
מחזירים את חזה האווז למחבת, ומוסיפים את כל חומרי הרוטב.
מביאים לרתיחה ומבשלים דקה, עד שהרוטב עוטף את האווז והתפוחים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0