מניחים בתבנית גדולה שתי שכבות נייר אלומיניום בגודל שיעטוף את נתח הבשר. מפזרים על הנייר אבקת מרק בצל בנדיבות, כמה חתיכות שום וגבעול רוזמרין. מניחים את נתח הבשר, מפזרים מעליו חתיכות שום, גבעול רוזמרין ואבקת מרק בצל בנדיבות. אין צורך להמליח, אבקת המרק מלוחה מספיק.
שלב 2
0 דקות
עוטפים את הבשר בנייר אלומיניום בצורת מעטפה, ושוב בנייר השני - מקפידים לעטוף ממש טוב, כך שנוזלי הבישול לא ישפכו החוצה.
שלב 3
0 דקות
מניחים במרכז תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 4 שעות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים מעט לצינון, פותחים את נייר הכסף בזהירות (ושומרים על נוזלי הבישול להמשך). פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
שלב 5
0 דקות
מכינים את הרוטב: מנקזים את נוזלי הבישול שהצטברו בנייר הכסף לסיר קטן, מוציאים את השום והרוזמרין, יוצקים שמנת צמחית לבישול ומוסיפים שתי כפות קארי. מערבבים ומביאים לרתיחה. מגישים כרוטב לצד פרוסות הבשר.
שלב 1
מתוך
5
מניחים בתבנית גדולה שתי שכבות נייר אלומיניום בגודל שיעטוף את נתח הבשר. מפזרים על הנייר אבקת מרק בצל בנדיבות, כמה חתיכות שום וגבעול רוזמרין. מניחים את נתח הבשר, מפזרים מעליו חתיכות שום, גבעול רוזמרין ואבקת מרק בצל בנדיבות. אין צורך להמליח, אבקת המרק מלוחה מספיק.
שלב 2
מתוך
5
עוטפים את הבשר בנייר אלומיניום בצורת מעטפה, ושוב בנייר השני - מקפידים לעטוף ממש טוב, כך שנוזלי הבישול לא ישפכו החוצה.
שלב 3
מתוך
5
מניחים במרכז תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 4 שעות.
שלב 4
מתוך
5
מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים מעט לצינון, פותחים את נייר הכסף בזהירות (ושומרים על נוזלי הבישול להמשך). פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
שלב 5
מתוך
5
מכינים את הרוטב: מנקזים את נוזלי הבישול שהצטברו בנייר הכסף לסיר קטן, מוציאים את השום והרוזמרין, יוצקים שמנת צמחית לבישול ומוסיפים שתי כפות קארי. מערבבים ומביאים לרתיחה. מגישים כרוטב לצד פרוסות הבשר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0