המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בתבנית גדולה שתי שכבות נייר אלומיניום בגודל שיעטוף את נתח הבשר. מפזרים על הנייר אבקת מרק בצל בנדיבות, כמה חתיכות שום וגבעול רוזמרין. מניחים את נתח הבשר, מפזרים מעליו חתיכות שום, גבעול רוזמרין ואבקת מרק בצל בנדיבות. אין צורך להמליח, אבקת המרק מלוחה מספיק.
עוטפים את הבשר בנייר אלומיניום בצורת מעטפה, ושוב בנייר השני - מקפידים לעטוף ממש טוב, כך שנוזלי הבישול לא ישפכו החוצה.
מניחים במרכז תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 4 שעות.
מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים מעט לצינון, פותחים את נייר הכסף בזהירות (ושומרים על נוזלי הבישול להמשך). פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
מכינים את הרוטב: מנקזים את נוזלי הבישול שהצטברו בנייר הכסף לסיר קטן, מוציאים את השום והרוזמרין, יוצקים שמנת צמחית לבישול ומוסיפים שתי כפות קארי. מערבבים ומביאים לרתיחה. מגישים כרוטב לצד פרוסות הבשר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0