המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל מצרכי התיבול ומפזרים על הבשר מכל צדדיו.
מכניסים את החזות המתובלים לשקית ניילון, קושרים היטב ומשהים במקרר כ-18-24 שעות. מדי פעם מנערים את השקית והופכים אותה.
מייבשים קלות את חזות הבשר ומטגנים בשמן חם משני הצדדים לגוון זהוב-כהה בסיר מכוסה חלקית על להבה בינונית.
מוציאים את הבשר לצלחת ומיד יוצקים לסיר את המרק והיין, מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים עד לריכוך הירקות.
מסננים את הירקות לסיר אחר. מועכים היטב את הירקות שבמסננת וסוחטים אותם היטב.
מחזירים את חזות הבשר לסיר עם הרוטב, מביאים לרתיחה, טועמים את הרוטב ומשפרים את הטעם.
מבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה ובסיר מכוסה. מדי פעם הופכים את הבשר.
מצננים את הבשר, פורסים לפרוסות ומגישים על צלחת מחוממת בתוספת תפוחי אדמה וירקות מאודים. יוצקים מהרוטב על הבשר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0