המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את רוטב הצ'ילי ונתחי העוף, ומשרים לשעה לפחות (ואפשר גם לילה שלם).
מערבבים בקערה גדולה פירורית, שומשום מלח ופלפל.
טובלים את נתחי העוף המרוחים ברוטב, בתערובת הפירורית, ומהדקים היטב, כך שהנתחים יצופו בשכבה יפה.
מרפדים תבנית אפייה שטוחה ברדיד אלומיניום.
מרססים קלות בתרסיס שמן או שמורחים על רדיד האלומיניום שתי כפות שמן בעזרת מגבת נייר. מסדרים על התבנית את נתחי העוף.
אופים בחום בינוני (180 מעלות) 25 דקות. הופכים ואופים עוד עשר דקות, עד שמוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0