המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את המרכיבים, מלבד העוף, עד לקבלת תערובת אחידה.
משרים את החזה בתערובת במשך כשעתיים לפני הצלייה.
רבע שעה לפני הצלייה, מוציאים את התערובת מהמקרר ומניחים בחוץ.
מחממים שמן במחבת, ומטגנים את החזה מכל צד עד השחמה, במשך 5 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0