מחממים את הווק על האש הכי גדולה ויוצקים לתוכו את השמן. כשהשמן מתחיל להעלות עשן לבן מקפיצים בו את קוביות חזה העוף (עדיף בשתי נאגלות, כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן בבת אחת) רק עד שהן מלבינות מכל הצדדים. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
שלב 2
0 דקות
מזהיבים בשמן הנותר את הבצל. מוציאים בכף מחוררת לקערה עם העוף.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לווק את הדלעת ואת השום ומטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שהדלעת מתחילה להזהיב.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים לווק את הפטריות (זה ייראה המון אבל אל דאגה) ומקפיצים כ-5 דקות עד שהן מפרישות נוזלים ומצטמקות.
שלב 5
2 דקות
מחזירים לווק את העוף ואת הבצל, מתבלים במרווה, סויה ופלפל שחור ומקפיצים 2 דקות.
שלב 6
0 דקות
מערבבים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול (אם לא מלוח מספיק, מוסיפים סויה). מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
6
מחממים את הווק על האש הכי גדולה ויוצקים לתוכו את השמן. כשהשמן מתחיל להעלות עשן לבן מקפיצים בו את קוביות חזה העוף (עדיף בשתי נאגלות, כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן בבת אחת) רק עד שהן מלבינות מכל הצדדים. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
שלב 2
מתוך
6
מזהיבים בשמן הנותר את הבצל. מוציאים בכף מחוררת לקערה עם העוף.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים לווק את הדלעת ואת השום ומטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שהדלעת מתחילה להזהיב.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לווק את הפטריות (זה ייראה המון אבל אל דאגה) ומקפיצים כ-5 דקות עד שהן מפרישות נוזלים ומצטמקות.
שלב 5
מתוך
6
מחזירים לווק את העוף ואת הבצל, מתבלים במרווה, סויה ופלפל שחור ומקפיצים 2 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מערבבים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול (אם לא מלוח מספיק, מוסיפים סויה). מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0