המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את הווק על האש הכי גדולה ויוצקים לתוכו את השמן. כשהשמן מתחיל להעלות עשן לבן מקפיצים בו את קוביות חזה העוף (עדיף בשתי נאגלות, כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן בבת אחת) רק עד שהן מלבינות מכל הצדדים. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
מזהיבים בשמן הנותר את הבצל. מוציאים בכף מחוררת לקערה עם העוף.
מוסיפים לווק את הדלעת ואת השום ומטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שהדלעת מתחילה להזהיב.
מוסיפים לווק את הפטריות (זה ייראה המון אבל אל דאגה) ומקפיצים כ-5 דקות עד שהן מפרישות נוזלים ומצטמקות.
מחזירים לווק את העוף ואת הבצל, מתבלים במרווה, סויה ופלפל שחור ומקפיצים 2 דקות.
מערבבים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול (אם לא מלוח מספיק, מוסיפים סויה). מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0