המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים במחבת גדולה או בווק את הבצל עם חזה העוף ורצועות הסלרי (ללא העלים). מתבלים במלח, פלפל ומעט רוטב סויה.
כשהבצלים שקופים ורצועות העוף לבנות, מוסיפים את הקישואים ואת הגזר. מוסיפים כף סילאן ו-2 כפות רוטב צדפות ומחכים להפרשות הנוזלים.
מוסיפים את עלי הסלרי הקצוצים ואת הקשיו ומערבבים.
לאחר שכל הנוזלים התערבבו מוסיפים כוס מים וכוס אורז, מערבבים עד שהכל מתאחד.
מאדים על אש נמוכה 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0