מנקים את חזות העוף ומחלקים כל יחידה ל-2-3 פיסות ארוכות.
שלב 2
3 דקות
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על להבה גדולה. מוסיפים את פיסות העוף ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות לגמרי. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את הלהבה, שופכים את הסוכר לתוך המחבת ומחממים עד שבשוליים מתחיל להיווצר קרמל. מוסיפים את מיץ הלימון, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שכל הסוכר נמס.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את רוטב הצ'ילי, מחזירים את העוף ומבשלים 5 דקות. מגישים חם.
שלב 5
0 דקות
מומלץ להגיש בתוספת אורז. אפשר לשמור את העוף במקרר עד יומיים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מנקים את חזות העוף ומחלקים כל יחידה ל-2-3 פיסות ארוכות.
שלב 2
מתוך
5
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על להבה גדולה. מוסיפים את פיסות העוף ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות לגמרי. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
5
מנמיכים את הלהבה, שופכים את הסוכר לתוך המחבת ומחממים עד שבשוליים מתחיל להיווצר קרמל. מוסיפים את מיץ הלימון, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שכל הסוכר נמס.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את רוטב הצ'ילי, מחזירים את העוף ומבשלים 5 דקות. מגישים חם.
שלב 5
מתוך
5
מומלץ להגיש בתוספת אורז. אפשר לשמור את העוף במקרר עד יומיים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0