המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה. ומוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתכווצות ומאבדות נוזלים.
כאשר התערובת כמעט מוכנה מוסיפים 1 כפית מרק עוף אסם, מלח לפי הטעם, רוטב סויה וצ'ילי מתוק. יוצקים 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים בערך 15 דקות. מעבירים לקערה ומצננים.
ממלאים את חזה העוף במילוי הפטריות והבצל, מגלגלים ומניחים במחבת כש"התפר" כלפי מטה.
מטגנים עד שזה יקבל צבע זהב ומוסיפים מילוי (אם נשאר מילוי), מוסיפים כוס מים רותחים, מלח וקצת מרק עוף של אסם ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0