המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לקערה את שיני השום, שמן זית, יין לבן ופטריות, ומערבבים.
חותכים את הבשר לקוביות בינוניות, ומוסיפים אותם אל תוך הקערה, עוטפים בניילון נצמד למשך 24 שעות במקרר.
מערבבים את הפפריקה, תבלין גריל עוף, מעט רוטב סויה, דבש, עלי רוזמרין ודפנה, יחד עם מעט סומסום.
מערבבים את הרוטב עם הבשר היטב.
מחממים מעט שמן במחבת על להבה קטנה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, עד שהוא מקבל צבע צהוב.
מוסיפים את הבשר עם הרוטב, מכסים ומבשלים על להבה קטנה.
יש לערבב מדי פעם עד לקבלת צבע צהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0