מערבבים בכלי את כל חומרי המרינדה. מכניסים את חזה העוף, ומשרים למשך זמן ארוך ככל האפשר (בין חצי שעה ליממה).
שלב 2
0 דקות
בסיר בינוני, או במחבת עמוקה, מטגנים את חזה האווז המעושן עד שהוא הופך לפריך. מוסיפים את הבצל ומערבבים מדי פעם במשך 3 דק'.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הצ'ילי, הפלפל האדום, השום, הרסק והצ'יפוטלה.
שלב 4
0 דקות
תוך כדי ערבוב המרכיבים, שופכים פנימה את השעועית השחורה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים חצי מכמות הכוסברה.
שלב 6
0 דקות
מבשלים במשך 30 דקות-עד שעה, ומוסיפים את שארית הכוסברה. במידת הצורך מוסיפים בהדרגה רבע כוס מים.
שלב 7
0 דקות
מחממים מחבת על אש גבוהה, מוציאים את חזה העוף מהמרינדה, צולים על המחבת ותוך כדי מורחים עם מברשת את המרינדה עד שחזה העוף עשוי לחלוטין (זמן ההכנה משתנה לפי עובי הנתח).
שלב 8
5 דקות
הרכבת המנה: שמים בצלחת מתבשיל השעועית וחזה האווז, ומעל מניחים את חזה העוף.
בתיאבון!
ניתן להשתמש בשתי כוסות שעועית אדומה מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים בכלי את כל חומרי המרינדה. מכניסים את חזה העוף, ומשרים למשך זמן ארוך ככל האפשר (בין חצי שעה ליממה).
שלב 2
מתוך
8
בסיר בינוני, או במחבת עמוקה, מטגנים את חזה האווז המעושן עד שהוא הופך לפריך. מוסיפים את הבצל ומערבבים מדי פעם במשך 3 דק'.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את הצ'ילי, הפלפל האדום, השום, הרסק והצ'יפוטלה.
שלב 4
מתוך
8
תוך כדי ערבוב המרכיבים, שופכים פנימה את השעועית השחורה.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים חצי מכמות הכוסברה.
שלב 6
מתוך
8
מבשלים במשך 30 דקות-עד שעה, ומוסיפים את שארית הכוסברה. במידת הצורך מוסיפים בהדרגה רבע כוס מים.
שלב 7
מתוך
8
מחממים מחבת על אש גבוהה, מוציאים את חזה העוף מהמרינדה, צולים על המחבת ותוך כדי מורחים עם מברשת את המרינדה עד שחזה העוף עשוי לחלוטין (זמן ההכנה משתנה לפי עובי הנתח).
שלב 8
מתוך
8
הרכבת המנה: שמים בצלחת מתבשיל השעועית וחזה האווז, ומעל מניחים את חזה העוף.
בתיאבון!
ניתן להשתמש בשתי כוסות שעועית אדומה מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0