משרים את הפטריות במים חמים כ-10 דקות. פורסים לפרוסות דקות.
שלב 2
20 דקות
מחממים בסיר בינוני שמן ומוסיפים את האורז, הסויה והפטריות. מוסיפים לאורז 500 מ"ל מים חמים, וחצי קופסה חלב קוקוס. מכסים, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ-20 דקות.
שלב 3
0 דקות
חותכים את חזה העוף לפיסות בגודל בינוני, ברוחב 1 ס"מ ובאורך של כ-4 ס"מ. משרים את העוף בסויה ובחצי כף שמן שומשום.
שלב 4
0 דקות
במחבת רגיל או מחבת פסים מחממים את השמן הנותר וצורבים את פיסות העוף כשלוש דקות מכל צד, או או עד שהן מזהיבות. בסוף התהליך מוסיפים למחבת כף ממשרה שמן השומשום והסויה, ומבשלים על אש גבוהה עד שכל הנוזלים מתאדים.
שלב 5
0 דקות
מורידים מהאורז את הכיסוי, וממש לפני ההגשה מוסיפים את חלב הקוקוס הנותר. מערבבים כשלוש דקות, תוך כדי חימום על אש בינונית. מגישים חם, עם חזה עוף מעל. מעטרים בבצל ירוק.
שלב 1
מתוך
5
משרים את הפטריות במים חמים כ-10 דקות. פורסים לפרוסות דקות.
שלב 2
מתוך
5
מחממים בסיר בינוני שמן ומוסיפים את האורז, הסויה והפטריות. מוסיפים לאורז 500 מ"ל מים חמים, וחצי קופסה חלב קוקוס. מכסים, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ-20 דקות.
שלב 3
מתוך
5
חותכים את חזה העוף לפיסות בגודל בינוני, ברוחב 1 ס"מ ובאורך של כ-4 ס"מ. משרים את העוף בסויה ובחצי כף שמן שומשום.
שלב 4
מתוך
5
במחבת רגיל או מחבת פסים מחממים את השמן הנותר וצורבים את פיסות העוף כשלוש דקות מכל צד, או או עד שהן מזהיבות. בסוף התהליך מוסיפים למחבת כף ממשרה שמן השומשום והסויה, ומבשלים על אש גבוהה עד שכל הנוזלים מתאדים.
שלב 5
מתוך
5
מורידים מהאורז את הכיסוי, וממש לפני ההגשה מוסיפים את חלב הקוקוס הנותר. מערבבים כשלוש דקות, תוך כדי חימום על אש בינונית. מגישים חם, עם חזה עוף מעל. מעטרים בבצל ירוק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0