המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל לחתיכות גדולות, ומטגנים מעט בכפית שמן.
בינתיים, חותכים את העגבניות ואת העוף לקוביות גדולות ומוסיפים לבצל. ממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מעט מלח ומערבבים. ממשיכים להקפיץ עד שהעוף מוכן.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומכבים את האש.
רצוי להגיש על מצע אורז. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1