המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קל ביותר לחתוך את בשר העוף כאשר הוא עדיין קפוא למחצה.
מניחים את האפונה והגזר בסיר קטן, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומשאירים כ-5 דקות על להבה נמוכה. מסננים.
מניחים את חתיכות חזה העוף בקערה, בוזקים מעליהן את הקמח ומערבבים כך שיתכסו בקמח מכל צדדיהן.
מחממים את השמן במחבת גדולה או בווק. מטגנים את חתיכות העוף, תוך ערבוב, עד שהן כמעט מוכנות ואין יותר חלקים ורודים לא מבושלים.
יוצקיים למחבת חלב קוקוס, קארי, מלח ופלפל, מערבבים, מביאים לרתיחה וטועמים. אם יש צורך, מוסיפים מעט מלח.
מוסיפים את האפונה והגזר שבושלו קלות (הבישול הזריז משאיר את הצבע הטרי של הירקות). מערבבים בעדינות.
מגישים עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0