המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחלקים כל חזה עוף לשניים, לקבלת שישה חצאי פרפר.
מערבבים את רכיבי התיבול ומושחים היטב את חזות העוף בתערובת התיבול.
מחממים תנור ל-200 מעלות, ואופים את חזה העוף 15 דקות בלי כיסוי.
מערבבים היטב את כל רכיבי הקראסט, מוציאים את חזות העוף מהתנור, ובעזרת הידיים מדביקים לחלקם העליון את הקראסט.
מהדקים היטב את ציפוי הקראסט, ומחזירים לתנור ל-5 דקות אפייה נוספות.
מוציאים מהתנור, מקררים מעט ופורסים באלכסון פרוסות בעובי סנטימטר וחצי עד שני סנטימטרים.
מגישים לצד כל תוספת שתבחרו. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0