המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העוף ברוטב הטריאקי. *ניתן להמיר את העוף בחזה הודו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ממיסים את הסוכר בסיר, וכשמתחיל להשחים מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ומערבבים.
מוסיפים את הבצל ומערבבים, מתבלים במלח ובפלפל, ומנמיכים את הלהבה.
מכסים ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים את הג'ינג'ר ואבקת הצ'ילי, מערבבים וממשיכים לבשל עוד שעה, עד שהנוזלים מסמיכים.
לפני ההגשה, מחממים מחבת טפלון ומטגנים את העוף מספר דקות מכל צד. מגישים עם רוטב הקרמל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0