המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן במחבת גדולה על להבה גבוהה.
מערבבים בקערה גדולה את המלח, הפלפל והקורנפלור. מוסיפים לקערה את נתחי העוף ומערבבים היטב, כך שחתיכות העוף יהיו מצופות בתערובת היבשה.
טורפים את הביצים בקערה קטנה.
תופסים בעזרת מלקחיים חתיכת עוף, טובלים בתוך הביצים הטרופות ומניחים בתוך המחבת עם השמן החם. מניחים כל חתיכה בנפרד ולא כולן ביחד במכה.
מטגנים קלות את החתיכות משני הצדדים, לא טיגון מלא, אלא רק טיגון קל עד הזהבה.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מצפים תבנית אפייה בנייר כסף, ומניחים בתוכה את העוף החצי מבושל.
מערבבים את כל חומרי הרוטב (סוכר, קטשופ, חומץ, רוטב סויה ואבקת שום) בקערה בינונית ויוצקים אותו מעל לנתחי העוף. מכניסים לתנור למשך 35 דקות.
בתום זמן האפייה מערבבים בעדינות את העוף כדי שיהיה מכוסה ברוטב ומגישים על אורז לבן. אפשר לקשט את המנה בבצל ירוק חתוך דק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0