המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם.
מלהיטים מחבת פסים (גריל) וצורבים את נתחי העוף כשתי דקות מכל צד. העוף לא חייב להיות מוכן מבפנים, הוא יתבשל בהמשך.
כשהבצלים רכים וזהובים מכניסים לסיר את נתחי העוף, מערבבים היטב ויוצקים מעל את הרוטב ועוד חצי כוס מים.
מכסים ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם כדי שהרוטב יכסה את כל הנתחים באופן שווה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0