המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מחבת גריל (כזו עם פסים) על אש גבוהה.
כשהמחבת חמה יוצקים לתוכה את השמן או מרססים אותה בשמן. מניחים עליה מיד את נתחי העוף.
מטגנים משני הצדדים עד שהעוף עשוי ונחרכים בו פסים (בערך חמש דקות). מוציאים לצלחת.
מוסיפים למחבת החמה את הירקות ומקפיצים-קולים אותם חמש דקות.
מחזירים למחבת את נתחי העוף, ממליחים, מפלפלים ומקפיצים יחד עם הירקות כדקה.
יוצקים מעל את החומץ (זה יעשה הרבה רעש ואדים), ומקפיצים כחצי דקה כדי לתת לו להתנדף ולתת לרוטב להסמיך.
מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0