המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את קוביות העוף לפחות לשעתיים (אפשרי גם למשך הלילה).
מחממים בווק 2 כפות שמן, מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים, מערבבים על אש בינונית גבוהה עד לקבלת גוון חום. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים עוד 2 כפות שמן לווק וצולים את השום והגינגר למספר שניות. מוסיפים את מקלוני הירקות על פי סדר הופעתם במתכון, בהפרש של דקה אחד מהשני.
מחזירים את קוביות העוף ומוסיפים רוטב סויה בסגנון סיני (3 כפות) ורוטב צילי מתוק (3 כפות) ומערבבים עוד דקה.
במקביל, מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים מומלחים כ- 6 דקות, עד שהן רכות וגמישות אך עדיין אל- דנטה.
מסננים האטריות ומערבבים עם 3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני וכף שמן.
מעבירים את האטריות לקערה גדולה, יוצקים מעל את העוף והירקות, מערבבים ומתבלים במלח, פלפל, רוטב סויה בסגנון סיני ורוטב צילי מתוק לפי הטעם.
בוזקים מעל את הבצל הירוק ועלי הבזיליקום ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0