המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים ווק גדול או מחבת ברזל גדולה, יוצקים את השמן ומחממים על להבה גבוהה.
מוסיפים לווק את הג'ינג'ר והפלפל הירוק החריף ומטגנים במשך כ-3 דק'.
מוסיפים לווק את הבשר הטחון, מלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב מתמיד, תוך שמפוררים את הבשר, עד שהוא משנה את צבעו, במשך כ- 4 דק'.
יוצקים את ציר העוף, רוטב הצ'ילי, חומץ האורז, חמאת הבוטנים, מלח ופלפל. מוסיפים את הסוכר החום והצ'ילי הגרוס.
מביאים לרתיחה, מחלישים את הלהבה לבינונית, ומבשלים במשך כ- 7-8 דקות, עד שהרוטב מתעבה ומסמיך.
ממלאים סיר בינוני במים, מביאים לרתיחה ומבשלים את הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים.
מעבירים את הנודלס לקערות הגשה ומוזגים את הרוטב מעל.
מפזרים מעל את טבעות הבצל הירוק. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0