המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
צולים את רצועות חזה העוף בלי לתבל אותן, עד שהן מתחילות לקבל צבע.
בינתיים, מחממים במחבת אחר את הסוכר עד שהוא הופך לקרמל.
מוסיפים את שאר חומרי הרוטב ומערבבים.
מוסיפים את הרוטב למחבת עם העוף ומקפיצים יחד.
מוסיפים כוסברה ורצועות גזר שקולפו עם קולפן ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0