המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צולים את רצועות חזה העוף בלי לתבל אותן, עד שהן מתחילות לקבל צבע.
בינתיים, מחממים במחבת אחר את הסוכר עד שהוא הופך לקרמל.
מוסיפים את שאר חומרי הרוטב ומערבבים.
מוסיפים את הרוטב למחבת עם העוף ומקפיצים יחד.
מוסיפים כוסברה ורצועות גזר שקולפו עם קולפן ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0