המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים ווק ריק על אש גדולה. יוצקים לתוכו את השמן ומקפיצים את פרוסות השום והפלפל עד שהשום מזהיב. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מוסיפים לווק את שמיניות הבצל ומקפיצים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שכל הקוביות מלבינות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות.
מוסיפים לווק את הסויה, הסוכר והקשיו ומקפיצים עוד שתי דקות.
מגישים על אורז לבן ומפזרים מלמעלה את השום וטבעות הפלפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0