המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את החזה עוף עד שמשנה את צבעו, להוציא ולשים בצלחת,
באותה המחבת/ווק לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את המרכיבים לפי הסדר ולטגן עד לריכך הירקות
להחזיר את החזה עוף למחבת ולהוסיף את הסויה והצילי פיקנטי. לטגן עוד מספק דקות ולכבות את הגז.
להניח להתקרר מעט ולמלות את עלי הטורטיה. להניח בצד של העלה ולגלגל אותו עד הסוף, לחצות באלכסון ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0