המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים מעט שמן בסיר שטוח. מטגנים את רצועות הבצל עד לשקיפות הבצל.
מוסיפים את רצועות הגמבה וממשיכים לטגן ולערבב מדי פעם.
להוסיף את העגבניות הקצוצות ולהמשיך לטגן ולערבב מדי פעם.
להוסיף את התבלינים, מרק העגבניות, הפפריקה, המלח והפלפל השחור.
להוסיף את רצועות חזה העוף ולבשל על להבה נמוכה כ- 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0