המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את העוף והקמח בשקית ומנערים כדי שקוביות העוף תתכסינה בקמח. נפטרים מעודפי הקמח.
מחממים את השמן בווק או במחבת עמוקה. כשהשמן חם מאוד, מטגנים בו את טבעות הזוקיני עד להזהבה בשתי פעימות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
מכניסים לשמן את שמיניות הבצל ומטגנים בלי לערבב (כדי שהן לא תתפרקנה) עד להזהבה. הופכים פעם אחת באמצע. מוציאים לקערה בכף מחוררת.
מכניסים את העוף המקומח לווק בארבע פעימות. כל פעם מטגנים רק עד שהוא מלבין ומוציאים בכף מחוררת לקערה.
מחזירים את כל תוכן הקערה לווק ומוסיפים גם את השום והפלפל החריף. מקפיצים 3 דקות, עד שהעוף מתחיל להזהיב.
מוסיפים את הסויה והסוכר ומערבבים היטב כדקה.
מוסיפים את הכוסברה ומערבבים עשר שניות. מוציאים בכף מחוררת (כדי לא להגיש עם יותר מדי שמן) לצלחת הגשה שעליה אורז לבן ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0