המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את השום, הבצל והפלפלים לרצועות.
במחבת (רצוי עמוקה ככל האפשר) שמים שמן ומטגנים בתוכה את הבצל, הפלפלים והשום, על אש גבוהה.
מוסיפים את את התירס והרטבים לפי הכמות הרצויה (זה ממש גמיש, לפי הטעם לגמרי).
כאשר הבצל משחים והפלפלים מתרככים מוסיפים את רצועות חזה העוף, כאשר האש עוד גבוהה על מנת שהחזה יקבל מכת חום.
לאחר כארבע דקות לערך, יש להנמיך את הלהבה ולכסות את המחבת.
לאחר בישול של כ-30 דקות, אחרי שהחזות מתרככים, ניתן להגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0