מערבבים את הבשר עם תפו"א, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה. מתבלים בכל התבלינים ומערבבים. מוסיפים גזר, גמבה, בצל, סלרי וצנוברים. מוסיפים מעט מים ומערבבים. מניחים לתערובת לנוח כ-30 דקות.
שלב 3
0 דקות
ממלאים כל יחידה של חזה עוף בתערובת הבשר (במרכז) ומגלגלים כמו רולדה. סוגרים בעזרת קיסמי שיניים.
שלב 4
0 דקות
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים קלות את הגלילות משני הצדדים, על מנת לסגור את חזות העוף כדי שנוכל להוציא את הקיסמים. מצננים ומוציאים את הקיסמים.
שלב 5
0 דקות
הכנת הרוטב: מטגנים את הירקות כשתי דקות בשמן זית בסיר שטוח (שבו גם נבשל את חזות העוף) מוסיפים כורכום, מלח, פלפל לבן וקמח. מערבבים היטב ומוסיפים מים עד מחצית הסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים פטרוזיליה.
שלב 6
40 דקות
מכניסים לרוטב את חזות העוף הממולאים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות.
שלב 7
10 דקות
מפזרים עלי סלרי קצוצים (בערך כף) ומבשלים עוד 10 דקות.
שלב 1
מתוך
7
הכנת המתכון: פורסים כל יחידת חזה עוף ומשטחים.
שלב 2
מתוך
7
מערבבים את הבשר עם תפו"א, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה. מתבלים בכל התבלינים ומערבבים. מוסיפים גזר, גמבה, בצל, סלרי וצנוברים. מוסיפים מעט מים ומערבבים. מניחים לתערובת לנוח כ-30 דקות.
שלב 3
מתוך
7
ממלאים כל יחידה של חזה עוף בתערובת הבשר (במרכז) ומגלגלים כמו רולדה. סוגרים בעזרת קיסמי שיניים.
שלב 4
מתוך
7
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים קלות את הגלילות משני הצדדים, על מנת לסגור את חזות העוף כדי שנוכל להוציא את הקיסמים. מצננים ומוציאים את הקיסמים.
שלב 5
מתוך
7
הכנת הרוטב: מטגנים את הירקות כשתי דקות בשמן זית בסיר שטוח (שבו גם נבשל את חזות העוף) מוסיפים כורכום, מלח, פלפל לבן וקמח. מערבבים היטב ומוסיפים מים עד מחצית הסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים פטרוזיליה.
שלב 6
מתוך
7
מכניסים לרוטב את חזות העוף הממולאים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מפזרים עלי סלרי קצוצים (בערך כף) ומבשלים עוד 10 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0