המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו. מוסיפים פטריות. מתבלים לפי הטעם. אפשר להוסיף מעט אבקת מרק פטריות.
מבשלים עד שהנוזלים מתאדים. מצננים.
פורסים את חזה העוף כמו לשניצל לפרוסות דקות. בכל פרוסה שמים בערך כף מלית ומגלגלים.
טובלים כמו שניצל, בשלוש קערות שונות לפי הסדר: קמח, ביצים ופירורי לחם. אפשר להוסיף רוטב סויה או חרדל לביצים ותבלינים לפי הטעם לפירורי הלחם.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בצפיפות, כשה"תפר" כלפי מטה. יוצקים מעט שמן מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות, או עד שהגלילות מזהיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0