המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את הבצל מטגנים בשמן עד להשחמה מלאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות.
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לטגן עד הצטמצמות הנוזלים.
מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק, מסירים מהאש ומערבבים עם הקרוטונים.
מוסיפים את הפטרוזיליה כשהתערובת קרה.
ממלאים את חזה העוף בתערובת ועוטפים בעור הירך לצורת חבילה סגורה.
מתבלים ואופים בחום של 170 מעלות עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0