המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים כף שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום, עד שהבצל מתחיל להשחים.
מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהפלפלים מתחילים להתרכך. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הבזיליקום. מורידים מהאש.
מחכים שיצטנן ומוסיפים פנימה את הביצה ופירורי הלחם. בודקים תיבול ומוסיפים במידת הצורך. (כדאי לתבל קצת מעבר למידת הצורך משום שהטעמים ייספגו בעוף).
בינתיים בסיר קטן מחממים יחד את מיץ הלימון, הסוכר והצ'ילי עד שהסוכר יימס. מוסיפים את המים החמים ושופכים מעל העופות.
סוגרים את התבנית עם נייר אלומיניום או מכסה, ושמים בתנור בחום של בינוני ל-30 דקות.
מורידים את הכיסוי ונותנים לעוף להתבשל עוד כ-15 דקות בחום גבוה. הזמנים משתנים מתנור לתנור, העוף צריך להיות שחום והרוטב סמיך. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0