המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל במחבת על להבה נמוכה עד הזהבה.
להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן כ-5 דקות.
להוסיף את התבלינים ואת הפטרוזיליה ולערבב. אם התערובת יבשה מדי אפשר להוסיף 2 כפות מים.
להוסיף את האגוזים ,הצימוקים, הפיסטוקים והמשמשים, לערבב, לבשל 2 דק' ולהוריד מהאש.
לדפוק עם פטיש סטייקים את חזה העוף עד קבלת עלה דק.
לשים מהמילוי בשליש העליון של חזה העוף ולגלגל. (לא לחשוש שיפתח או שיקרע ,לאחר מכן הביצה והפירורים יחזיקו את המילוי).
לחמם שמן לטיגון.
לטבול את גלילי חזות העוף בפרורי לחם ואחר כך בביצה, להרים בשתי ידיים ולהניח במחבת בצד התפר.
לטגן מכל הצדדים עד קבלת צבע שחום.
אפשר להגיש עם רוטב פטריות או על מצע של בצל, משמש, תאנים, ושזיפים מטוגנים עם הבצל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0