המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את חזה העוף לקוביות.
מבשלים את העדשים במים עד לריכוך.
חולטים את קוביות הבטטה במים רותחים כ-10 דקות עד לריכוך.
על מחבת גדולה צולים את חזה העוף עם מעט שמן זית, כמון, מלח ופלפל והשום הכתוש.
כשהחזה שחום מוסיפים את הבטטה ואת העדשים, ומקפיצים עד שהבטטה רכה.
מתקנים תיבול עם עוד מלח ופלפל ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0