לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק, להוסיף את הבצל ולטגן קלות.
שלב 2
5 דקות
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבען, להוסיף את הגזר ולהקפיץ כשתי דקות ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כחמש דקות על האש.
שלב 3
0 דקות
להוסיף פנימה את הנודלס ולערבב בכף עץ.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את כל התבלינים, לערבב ולהוריד מהאש.
שלב 1
מתוך
4
לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק, להוסיף את הבצל ולטגן קלות.
שלב 2
מתוך
4
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבען, להוסיף את הגזר ולהקפיץ כשתי דקות ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כחמש דקות על האש.
שלב 3
מתוך
4
להוסיף פנימה את הנודלס ולערבב בכף עץ.
שלב 4
מתוך
4
להוסיף את כל התבלינים, לערבב ולהוריד מהאש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0