המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבצל וקוצצים לקוביות בינוניות. קוצצים גם את השום דק דק.
מרתיחים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל ואת השום ומטגנים קלות.
מוסיפים את חזה העוף, הנבטים, רסק העגבניות והתבלינים.
מוסיפים מים עד ל 3/4 מהסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0