המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים שום, יין, פלפל שחור ושמן הזית ומשרים בהם את הנתחים לחצי שעה לפחות.
מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה ושמים בה שני נתחים. ממליחים.
אחרי 2 דקות טיגון הופכים את הנתחים ומוסיפים חצי מעגבניות השרי, הזיתים, הבזיליקום והחומץ הבלסמי.
מקפיצים הכל כשלוש דקות ומוציאים מהמחבת. חוזרים על הפעולה עם שני הנתחים האחרים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0