חותכים את הפטריות, מניחים במחבת עם שמן קנולה ושום, ומאדים עד שהן מתרככות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים פלפל, מערבבים, מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר.
שלב 3
0 דקות
חותכים את החזה עוף לרצועות.
שלב 4
0 דקות
באותה מחבת מוסיפים מעט שמן ומטגנים בצל עד לשקיפות עם הזהבה קלה. מתבלים בפלפל ומלח, מוסיפים את חתיכות חזה העוף, ומקפיצים מעט עד שהחתיכות נהיות לבנות וכמעט מוכנות.
שלב 5
0 דקות
מחזירים את הפטריות למחבת ומערבבים תוך כדי יחד עם הבצל והחזה עוף.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים חבילה קצוצה של בצל ירוק, אבקת מרק פטריות לפי הטעם ועוד מלח ופלפל אם צריך.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים קובית בזיליקום קפואה, ו-1/2-3/4 כוס מים ומכסים.
שלב 8
0 דקות
מבשלים כמה דקות או עד שהרוטב מסמיך קלות (חשוב לטעום) ומגישים עם אורז לבן.
שלב 1
מתוך
8
חותכים את הפטריות, מניחים במחבת עם שמן קנולה ושום, ומאדים עד שהן מתרככות.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים פלפל, מערבבים, מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר.
שלב 3
מתוך
8
חותכים את החזה עוף לרצועות.
שלב 4
מתוך
8
באותה מחבת מוסיפים מעט שמן ומטגנים בצל עד לשקיפות עם הזהבה קלה. מתבלים בפלפל ומלח, מוסיפים את חתיכות חזה העוף, ומקפיצים מעט עד שהחתיכות נהיות לבנות וכמעט מוכנות.
שלב 5
מתוך
8
מחזירים את הפטריות למחבת ומערבבים תוך כדי יחד עם הבצל והחזה עוף.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים חבילה קצוצה של בצל ירוק, אבקת מרק פטריות לפי הטעם ועוד מלח ופלפל אם צריך.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים קובית בזיליקום קפואה, ו-1/2-3/4 כוס מים ומכסים.
שלב 8
מתוך
8
מבשלים כמה דקות או עד שהרוטב מסמיך קלות (חשוב לטעום) ומגישים עם אורז לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0