המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הברוקולי לפרחים, ואת שאר הירקות חותכים לקוביות קטנות.
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הבצל ואת הגזר עד הזהבת הבצל.
מוסיפים את שאר הירקות, פרט לשום ולבצל הירוק, ומטגנים עד שהם מתרככים.
מוסיפים את השום והבצל הירוק.
מוסיפים את חזה העוף, ומטגנים עד שהוא הופך לבן.
מוסיפים קצת סויה, מלח, פלפל וזנגביל, ומטגנים על אש בינונית 5 דקות.
מוסיפים את הקינואה, עוד סויה, דבש וטריאקי ומטגנים עוד 3 דקות. מורידים מהאש.
מוסיפים את הבוטנים ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0