המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים כל חזה עוף ל-6 רצועות בעובי של 2 אצבעות. מעבירים את רצועות העוף לקערה.
מפזרים על רצועות העוף את מרק התיבול וגריל העוף ומשפשפים בעזרת היד כך שהתבלינים יכסו את כולן.
שוברים את הביצה לקערית וטורפים במזלג. שופכים את הביצה על רצועות העוף ומערבבים במזלג.
מפוררים את הביסלי: מניחים את השקית הסגורה על משטח עבודה ובעזרת המערוך מועכים את הביסלי לפירורים שדומים לאורז.
פותחים את השקית ושופכים לצלחת את פירורי הביסלי. מוסיפים את הפירורית ומערבבים.
מחממים תנור לחום גבוה של 230 מעלות (דרגת חום 6). מניחים נייר אפיה על תבנית האפיה. שופכים את השמן לקערית ובעזרת מברשת אפיה מברישים את נייר האפיה במעט שמן.
מרימים רצועת עוף מהקערה ומניחים אותה בצלחת על תערובת הביסלי. הופכים את הרצועה עד אשר היא מצופה לגמרי. מניחים אותה על נייר האפיה בתבנית. חוזרים על התהליך עם שאר רצועות העוף.
מטפטפים מעט שמן על רצועות העוף בעזרת מברשת האפיה.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 10 דקות עד אשר העוף מבושל לגמרי.
מגישים את אצבעות העוף עם רוטב אלף האיים או קטשופ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0