המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים למעט החמאה, הסילאן והסוכר ומניחים בצד.
מחממים בסיר את החמאה, הסילאן והסוכר, תוך כדי ערבוב, עד להמסה מלאה.
יוצקים מעל החומרים היבשים ומערבבים עד תערובת אחידה.
משטחים על תבנית בגודל 25X25 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, ומהדקים היטב בעזרת כפות הידיים.
אופים ב 180 מעלות כ-30 דקות, או עד שמתקבל גוון זהוב כהה.
מצננים וחותכים לקוביות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0