המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מעבד מזון או בקערת עבודה שמים את כל המצרכים ומעבדים או לשים לבצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-15 דק' לפני האפייה. משמנים קלות את התבנית.
מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי של ס"מ ובעזרת מקד (מכשיר מיוחד לקריצת עוגיות) חותכים צורות רצויות של החטיף. אם אין מקד, אפשר ליצור כדורים קטנים ולמעוך אותם מעט בין כפות הידיים.
אם מכינים סהרונים, יש לרדד את הבצק לעלה עגול בעובי חצי ס"מ בלבד, לחלק אותו למשולשים בגודל רצוי, ולגלגל לסהרונים מהקצה הצר אל הרחב.
מניחים את החטיפים בתבנית.
מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0