מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. משאירים שולי נייר רחבים, כך שאפשר יהיה להרים בקלות את המאפה מתוך התבנית כשהוא מוכן.
שלב 2
0 דקות
שמים את הגרנולה, הפקאנים השבורים וזרעי השומשום בקערה, ומערבבים היטב. מפוררים גושי גרנולה גדולים, אם יש.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את חמאת השקדים ואת סירופ המייפל. מערבבים בכף העץ הכול יחד היטב, עד שהחומרים היבשים מצופים לגמרי.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הביצה הטרופה לתערובת, ושוב מערבבים היטב. מוודאים שכל הדגנים בתערובת מצופים בביצה.
שלב 5
0 דקות
שופכים את התערובת לתבנית המרופדת, ומשטחים אותה היטב בגב הכף. עובי התערובת יהיה כס"מ. בודקים שאין מרווחים או חורים.
שלב 6
0 דקות
מכניסים את התבנית לתנור החם, ואופים 30 דקות בדיוק.
שלב 7
0 דקות
מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור. אוחזים בשולי נייר האפייה, מרימים את התערובת האפויה מתוך התבנית, ומניחים אותה על רשת. מניחים לה להצטנן לגמרי במשך שעתיים.
שלב 8
0 דקות
בעזרת הסכין, פורסים את המאפה לאצבעות ברוחב כ3 ס"מ. מסירים אותן בזהירות מנייר האפייה, ומעבירים לכלי אחסון.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. משאירים שולי נייר רחבים, כך שאפשר יהיה להרים בקלות את המאפה מתוך התבנית כשהוא מוכן.
שלב 2
מתוך
8
שמים את הגרנולה, הפקאנים השבורים וזרעי השומשום בקערה, ומערבבים היטב. מפוררים גושי גרנולה גדולים, אם יש.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את חמאת השקדים ואת סירופ המייפל. מערבבים בכף העץ הכול יחד היטב, עד שהחומרים היבשים מצופים לגמרי.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את הביצה הטרופה לתערובת, ושוב מערבבים היטב. מוודאים שכל הדגנים בתערובת מצופים בביצה.
שלב 5
מתוך
8
שופכים את התערובת לתבנית המרופדת, ומשטחים אותה היטב בגב הכף. עובי התערובת יהיה כס"מ. בודקים שאין מרווחים או חורים.
שלב 6
מתוך
8
מכניסים את התבנית לתנור החם, ואופים 30 דקות בדיוק.
שלב 7
מתוך
8
מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור. אוחזים בשולי נייר האפייה, מרימים את התערובת האפויה מתוך התבנית, ומניחים אותה על רשת. מניחים לה להצטנן לגמרי במשך שעתיים.
שלב 8
מתוך
8
בעזרת הסכין, פורסים את המאפה לאצבעות ברוחב כ3 ס"מ. מסירים אותן בזהירות מנייר האפייה, ומעבירים לכלי אחסון.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0