המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה-בינונית (אפשר גם להמיר את החמאה בשמן ואז מחממים אותו קלות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מוסיפים לפי הסדר: סוכר, דבש, טחינה, סילאן, חלבה וריבת חלב. אפשר להוסיף/להמיר 6 קוביות שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מערבבים הכל עד לקבלת תערובת אחידה. שימו לב: האש צריכה להיות נמוכה - בינונית ולא גבוהה, כדי לא להגיע לרתיחה.
סוגרים את האש ומוסיפים לסיר שומשום ופצפוצי אורז. מערבבים היטב עם כף גדולה.
משטחים על תבנית מרופדת בניר אפייה, בגודל 25/20. מהדקים היטב עם כף ומשאירים להתקרר.
כשמתקרר (אפשר לצנן במקפיא) מחלצים מתבנית ועל נייר האפייה חותכים (סכין עגולה לפיצה היא פתרון נהדר בשביל זה) לגודל הרצוי. אפשר לשמור לאורך זמן במקפיא בקופסאות אטומות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0