המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחלקים את הבצק לשניים.
מרדדים לריבוע בגודל 25 ס"מ.
חוצים כל ריבוע, וחותכים כל מחצית ל-15 פסים ברוחב שני ס"מ כל אחד.
מכסים במגבת. קושרים קשר בכל פס בצק (אם הרצועות משני צדי הקשר יוצאות ארוכות מדי, מקצרים אותן במספריים). מניחים בתבניות אפייה משומנות בשמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות למשך 25-20 דקות.
כותשים את השום, מערבבים למשחה עם המלח, ומערבבים עם שמן הזית.
מוציאים את המאפה מהתנור, ומיד טובלים את החטיפים בשמן השום.
מפזרים למעלה פטרוזיליה וגבינה. מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0