המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים אגב ערבוב מתמיד עד שהשומשום מזהיב.
מעבירים מיד אל נייר האפייה: שמים חצי מהתערובת על כל יריעה, בצורת נחש, בצד. מקפלים את שארית נייר האפייה על התערובת החמה, מהדקים ומגבשים בידיים (דרך נייר האפייה) לצורת נקניק אחידה.
פורסים מייד בסכין חדה יחד עם הנייר, מחכים מעט עד שהתערובת מתקשה ואז מקלפים את הנייר. חשוב לעבוד בזריזות כי התערובת מתקשה מהר.
מצננים לגמרי ושומרים בקופסאות אטומות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0