בסיר בישול גדול מכסים את החיטה במים ומוסיפים את היאנסון וסוכר לפי הטעם, מבשלים עד רתיחה ואח"כ מנמיכים את האש ומבשלים על להבה קטנה עד שהחיטה מתרככת - מוסיפים מים במידה שהמים בסיר התייבשו.
שלב 2
0 דקות
להגשה שמים בצלחות ומקשטים ברימונים, אגוזים, שקדים, צימוקים ושומשום וכל אחד יכול להוסיף לצלחת שלו סוכר נוסף לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
זהו תבשיל לחג הקדושה "בורבארה" אצל הנוצרים.
שלב 1
מתוך
3
בסיר בישול גדול מכסים את החיטה במים ומוסיפים את היאנסון וסוכר לפי הטעם, מבשלים עד רתיחה ואח"כ מנמיכים את האש ומבשלים על להבה קטנה עד שהחיטה מתרככת - מוסיפים מים במידה שהמים בסיר התייבשו.
שלב 2
מתוך
3
להגשה שמים בצלחות ומקשטים ברימונים, אגוזים, שקדים, צימוקים ושומשום וכל אחד יכול להוסיף לצלחת שלו סוכר נוסף לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
3
זהו תבשיל לחג הקדושה "בורבארה" אצל הנוצרים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0