המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר בישול גדול מכסים את החיטה במים ומוסיפים את היאנסון וסוכר לפי הטעם, מבשלים עד רתיחה ואח"כ מנמיכים את האש ומבשלים על להבה קטנה עד שהחיטה מתרככת - מוסיפים מים במידה שהמים בסיר התייבשו.
להגשה שמים בצלחות ומקשטים ברימונים, אגוזים, שקדים, צימוקים ושומשום וכל אחד יכול להוסיף לצלחת שלו סוכר נוסף לפי הטעם.
זהו תבשיל לחג הקדושה "בורבארה" אצל הנוצרים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0